Date Archives 01/03/2021

Вложете се себеси кога немате што друго

Ова е приказна за тоа како сфатив што значи да се вложуваш себеси, уште на млада возвраст кога немав што друго. Мојата перцепција за успех беше да создадам нешто за себе, од нула. Тоа беше…

Read More