Date Archives 14/03/2021

Започнување бизнис со пријател?

Започнување на бизнис е предизвикувачки само по себе и може да биде стресно. Но, што кога започнувате бизнис со пријател? Со слични интереси и силно другарство, влегување во заеднички бизнис свет може да звучи сосема…

Read More