Browsing CategoryДруго

Колку добро ги познавате вашите клиенти?

Разбирање на психологијата на клиентите не е лесно и e скоро невозможно. Но, корисно е правење внимателна анализа за да ги идентификувате нивните преференци. Само така ќе можете полесно да ги предвидите нивните потреби и…

Read More

Вложете се себеси кога немате што друго

Ова е приказна за тоа како сфатив што значи да се вложуваш себеси, уште на млада возвраст кога немав што друго. Мојата перцепција за успех беше да создадам нешто за себе, од нула. Тоа беше…

Read More